ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2018 19:36

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο «20000» μπορούν να τηλεφωνούν οι Τρικαλινοί πολίτες, για κλαδιά και  ογκώδη απορρίμματα, στο πλαίσιο ενός καλύτερου προγραμματισμού   και βελτίωση της εικόνας της πόλης.


Όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Σακκάς, απαιτείται η βελτίωση της συνεργασίας και η συνεννόηση με τους πολίτες, για την αποκομιδή κλαδιών είτε ογκωδών αντικειμένων. Οι πολίτες, τόνισε, θα πρέπει να απευθύνονται πρώτα στον γνωστό τηλεφωνικό αριθμό «20000» (δηλαδή στο 2431020000), προκειμένου να δηλώνουν, πότε και σε ποιο σημείο επιθυμούν να αποθέσουν τα κλαδιά ή τα ογκώδη αντικείμενα. Μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία, ο πολίτης, αναφέρεται από τη δημοτική αρχή,  θα ειδοποιείται, για την ημέρα κατά την οποία θα μπορεί το συγκεκριμένο όχημα να προβεί στην αποκομιδή. Ετσι, το κέρδος, εξηγείται,  θα είναι διπλό: ο πολίτης θα μπορεί να προγραμματίζει την ημέρα των σχετικών εργασιών για το κλάδεμα, αλλά και στην πόλη δεν θα υπάρχουν πεταμένα κλαδιά ή αντικείμενα μεγάλα σε όγκο, που δημιουργούν εστίες μόλυνσης, αλλά και ζήτημα αισθητικής. Αυτή η διαδικασία, επεσήμανε κ. Σακκάς, βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αφού ο Δήμος Τρικκαίων εξοικονομεί πόρους από την ορθολογική διαχείριση των δρομολογίων των οχημάτων, ενώ, ταυτοχρόνως, οι πολίτες συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και των χωριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass