ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημιουργείται Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2018 19:35

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων δημιουργεί την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών.

Μάλιστα χθες δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, πλέον ο επισκέπτης είναι φιλοξενούμενος, οπότε αλλάζει πλήρως η φιλοσοφία για ολόκληρη την πόλη και τους επιχειρηματίες. Και επειδή, επεσήμανε, παρατηρήθηκαν φαινόμενα που δεν συνάδουν με τη βέλτιστη υποδοχή των επισκεπτών, αποφασίστηκε με τη συγκεκριμένη συνεργασία, να γίνει το επόμενο βήμα. Αυτό είναι τα σεμινάρια που θα υλοποιηθεί δωρεάν, καθώς ιδιωτική εταιρεία, η Optimal HR Group, προσφέρθηκε να συμβάλλει στην κατεύθυνση αλλαγής της τρικαλινής φιλοξενίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργίου διευκρίνισε ότι η διάθεση βελτίωσης έπαιξε σημαντικό ρόλο. Λήφθηκαν υπ’ όψιν οι παρατηρήσεις των επισκεπτών, τα αρνητικά σχόλια, για καταστήματα, για υπηρεσίες, για τον Δήμο, δόθηκε έμφαση στην ανάγκη του κάθε επισκέπτη. Για τον λόγο αυτόν, τα σεμινάρια στοχεύουν στη δημιουργία περισσότερο επαγγελματικής νοοτροπίας. Όπως διευκρίνισε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, έχει σημασία να προωθούμε τα τοπικά μας προϊόντα, βελτιώνοντας την επιχείρηση, χωρίς να θεωρούμε ότι «τα ξέρουμε όλα». Τόνισε ότι η εκπαίδευση που θα παρασχεθεί, είναι απαραίτητη για τους επιχειρηματίες, για να βελτιώσουν συμπεριφορές, τρόπο επικοινωνίας, εξυπηρέτηση πελατών. Ετσι, επεσήμανε, θα δοθεί πρόσθετη αξία στα προϊόντα, στον τόπο μας, στον κάθε πολίτη. Μια διαδικασία που, όπως υπενθύμισε, είχε επισημανθεί ήδη 10 χρόνια πριν, ως απαραίτητη για ολόκληρη τη χώρα.
Από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Σχέσεων κ. Θαν. Φαλτάκας για προώθηση του επαγγελματισμού, να μη μείνουμε στις εντυπώσεις, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι φορείς και επιχειρηματίες «προχωρούμε ενωμένοι για να διορθώσουμε όσα χρειάζονται. Και αναφέρθηκε σε ποικίλες δράσεις από την πλευρά των εμπόρων (βιτρίνα, συμπεριφορά) αλλά και των καταστηματαρχών επισιτισμού (σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών).
Η βασική ιδέα της δημιουργίας της συγκεκριμένης Ακαδημίας είναι να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των τρικαλινών επιχειρήσεων βελτιστοποιώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και αναδεικνύοντας τις τρικαλινές επιχειρήσεις ως πρωτοπόρες στη δημιουργία θετικών εμπειριών για τους επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass