ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Στην τελική ευθεία έργα σε σχολεία

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 17:04

Στη διαδικασία συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: περίφραξη 12ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων, προχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων.

Η μελέτη συντάχθηκε με σκοπό τη καθαίρεση της περιτοίχισης και διαμόρφωση του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου του 12ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Τρικκαίων. Σκοπός της ανάπλασης είναι η κατασκευή εκ νέου της περιτοίχισης του σχολείου σε διαφορετική θέση σύμφωνα με τη ρυμοτομία που επιβάλλει η πράξη εφαρμογής που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή. Η υπάρχουσα, σήμερα, αναφέρεται στην τεχνική περιγραφή του έργου, διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Δημοτικού καταλαμβάνει έκταση 4500τ.μ. περίπου η οποία σύμφωνα με τη μη Κυρωμένη Πράξη Εφαρμογής «Κλωτσοτήρα» θα πρέπει να μειωθεί σε 4000τ.μ. περίπου λόγω της επικείμενης ρυμοτομίας και δημιουργίας περιμετρικά του σχολείου νέων Δημοτικών Οδών, τα πλάτη των οποίων καθορίζονται από τη εν λόγω Πράξη Εφαρμογής. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ και περιλαμβάνει καθαιρέσεις της υφιστάμενης περίφραξης και αποξήλωση μετά προσοχής των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων. Όπου χρειαστεί θα γίνει τομή ασφάλτου και κατασκευή κρασπέδων στη νέα θέση σύμφωνα με τη ρυμοτομία της πράξης εφαρμογής. Θα κατασκευαστεί νέα περιτοίχιση ‘ύψους 1.00μ. με τοποθέτηση των υφιστάμενων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων κ.ά.

Επίσης στην τελική ευθεία είναι και το έργο «Επισκευές Συντηρήσεις Σχολικών Κτηρίων (Σχολική Στέγη)» και αφορά σε εργασίες συζήτησης και σε επισκευές σχολικών μονάδων, με τη χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών. Στόχος είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών από διάφορα προβλήματα που ανακύπτουν στα κτήρια, με την πάροδο του χρόνου. Ο σχετικός διαγωνισμός είναι προϋπολογισμού 70.000€

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass