ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εξοπλισμός 1,1 εκατ. ευρώ για το Νοσοκομείο Τρικάλων

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 15:51

Νέο εξοπλισμό προμηθεύεται το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ / Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020, του έργου «Προμήθεια Εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών του γενικού νοσοκομείου Τρικάλων» προϋπολογισμού 1.176.000 €.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την αναβάθμιση των υποδομών και κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νομού ή και ευρύτερα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Στηρίζουμε στην πράξη το δημόσιο νοσοκομείο και τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Τόσο με το παλιό, όσο και με το νέο ΕΣΠΑ, η αιρετή Περιφέρεια προμηθεύει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός νοσοκομείου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της αξιοπιστίας του, σε συνδυασμό πάντα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον χειρίζεται. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, βελτιώνουμε τις υποδομές τους ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα με τελικούς ωφελούμενους τους πολίτες».

Πιο αναλυτικά στο έργο περιλαμβάνεται:

• Προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας παραγωγής αέριου ιατρικού οξυγόνου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Τρικάλων.

• Προμήθεια και εγκατάσταση Αξονικού Τομογράφου CT 32 τομών για το Νοσοκομείο Τρικάλων

• Προμήθεια και εγκατάσταση ακτινολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Τρικάλων. Αναλυτικά: Φορητό ακτινοσκοπικό C-ARM ορθοπεδικό, Ακτινογραφικό μηχάνημα ψηφιακό DR (με ανάρτηση οροφής )

• Προμήθεια λαπαροσκοπικού συστήματος, πλήρες, τεμάχια (2) δύο

• Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Αναλυτικά: Υπερηχοτομογράφος με τεχνική ελαστογραφίας, Μηχάνημα συνεχών μεθόδων αιμοδιήθησης (ΜΕΘ) τεμάχια (2) δύο, Μικροσκόπιο συμπαρατήρησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass