Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ"

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης στη Χαλκίδα

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 17:16

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας μετέβη στη Χαλκίδα την Τρίτη 8 Μαΐου, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τις Διευθύνσεις Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπ/σης Ν. Ευβοίας, για να συμμετάσχει στην εκδήλωση με θέμα "Ενωμένοι για την Ευρώπη μας", που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης, η οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, παρέστησαν και μίλησαν ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης και η επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Έδρα Jean Monet) του Παν/μίου Πειραιώς κα. Φωτεινή Ασδεράκη.

Σύντομο χαιρετισμό εκτός του συντονιστή απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, οι βουλευτές Ευβοίας, Γιώργος Ακριώτης και Σίμος Κεδίκογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Δημήτρης Κυριτσόπουλος.

Ο συντονιστής είχε σύντομες και εγκάρδιες συνομιλίες με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον μητροπολίτη Χαλκίδας Χρυσόστομο.