ΑΥΡΙΟ

Ημερίδα για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού στο Ν. Καρδίτσας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 17:21

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μία σημαντική ημερίδα για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Καζάρμα» της Λίμνης Πλαστήρα

Πρόκειται για τη δεύτερη από μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν το χαρακτήρα της συνάντησης εργασίας και αποσκοπούν στην κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης της ΠΕ Καρδίτσας.

Χθες το μεσημέρι έδωσαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των βασικών συντελεστών αυτού του εγχειρήματος, Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας – Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γ. Μπούκης, Διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ. κ. Βασίλης Μπέλλης, περιφερειακός σύμβουλος κ. Ορ. Ψαχούλας και ο υπεύθυνος επιχειρήσεων του ΕΒΕ κ. Γιώργος Στεργιούλης.

Τον κύκλο των τοποθετήσεων «άνοιξε» ο κ. Μπέλλης ο οποπιος ενημέρωσε ότι η ημερίδα θα περιλαμβάνει ενημερωτικό και εργαστηριακό κύκλο, ευχαριστώντας τους φορείς για την εμπιστοσύνη τους στα στελέχη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας.

Από την πλευρά του ο κ. Κωτσός χαρακτήρισε τον τουρισμό πυλώνα τοπικής ανάπτυξης, όπου μπορούν οι Καρδιτσιώτες να επενδύσουν για την αναστροφή του κλίματος και της πορείας του Νομού.

Ο κ. Αλεξάκος αναφέρθηκε στην δουλειά που ξεκίνησε για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της Π.Ε. Καρδίτσας, λέγοντας πως ο τομέας του τουρισμού αποτελεί σπουδαίο αναπτυξιακό εργαλείο.

Τέλος ο κ.Μπούκης επικεντρώθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το σπάνιο φυσικό καλός του Νομού Καρδίτσας με τις λίμνες του οι οποίες μπορούν να γίνουν πόλος έλξης και για εσωτερικό και για εξωτερικό τουρισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass