ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘ. ΠΑΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:59

Τη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής σε συνάντηση που είχε με τον συντονιστή Θεσσαλίας κ. Γρηγόρη Λιογγαρίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε τόσο το πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία, όσο και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα που δέχεται. Ο κ. Λιογγαρίδης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη διαρκή στήριξη προς τον Οργανισμό και τον ενημέρωσε για τον αριθμό παιδιών που στηρίζονται και εξυπηρετούνται από το σύνολο των δράσεων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία.

Από την πλευρά του ο κ. Παιδής εξήρε το έργο που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, είτε μέσω των δικών της ενεργειών και κινητοποιήσεων, είτε με συνεργασία με άλλους φορείς, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο των παιδιών.

Άμεσα, θα υπάρξει συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης γονέων που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια της 2ης Μεγάλης Γιορτής για τα παιδιά στη Λάρισα, στις 19 και 20 Μαΐου και ώρες 11:00 – 21:00 στον προαύλιο χώρο στον Μύλο του Παππά, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass