Βραβείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προβολή του ΕΣΠΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2018 17:00

Μια ακόμη πανευρωπαϊκή διάκριση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς την περασμένη Πέμπτη σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα Χανιά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας βραβεύτηκε μεταξύ των Περιφερειών της Ευρώπης για την καμπάνια προβολής του ΕΣΠΑ. Το βραβείο δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επικοινωνίας INFORM/INIO.

Το σποτ της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια όλων των συμμετεχόντων και επελέγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μεταξύ 15 ευρωπαϊκών συμμετοχών. Το σποτ της Περιφέρειας Θεσσαλίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Φερεντίνο παρουσιάστηκε σε cut copy των δυόμισι λεπτών με αγγλικούς υπότιτλους και πήρε το βραβείο της Επιτροπής Επικοινωνίας INFORM/INIO στο network meetings, όπου παρουσιάσθηκαν διάφορες νέες τεχνικές επικοινωνίας των υπηρεσιών των ευρωπαϊκών περιφερειών με το κοινό.

Σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Με στρατηγική, σχέδιο και δυναμική συνεργασία η Περιφέρεια Θεσσαλίας ισχυροποιεί το αποτύπωμά της στην Ευρώπη των Περιφερειών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τους συνεργάτες για το βραβείο αυτό».

Το βραβευμένο βίντεο μπορεί κανείς να το δει σ’ αυτό το link: https://www.youtube.com/watch?v=P93C_T6Ce5Q&feature=youtu.be

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass