Τέσσερις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 16:40

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν χθες τις πρωινές ώρες στον νομό Λάρισας στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συμμετείχαν αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λάρισας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας και του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 4 άτομα, ηλικίας από 25 έως 51 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων, της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν: 71 έλεγχοι σε οχήματα, 5 νομότυπες έρευνες σε οικίες, 111 έλεγχοι ατόμων και 4 προσαγωγές ατόμων.

Κατασχέθηκαν συνολικά: 456 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 6 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα βλήμα πυροβόλου όπλου, ένας ανιχνευτής μετάλλων, 10 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένα ψηφιακό καταγραφικό λειτουργικό μηχάνημα εικόνας και ήχου και τρεις συνδεδεμένες σ’ αυτό κάμερες εξωτερικού χώρου, μία συσκευή καταγραφής εικόνας και τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες και ένα τοποθετημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αποτελούμενο από μία συσκευή καταγραφής εικόνας, συνδεδεμένη με πέντε κάμερες, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 49 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα: 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 6 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 12 για υπερβολική ταχύτητα και 25 λοιπές.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass