Εργα 31,8 εκατ. ευρώ στη Φαρκαδόνα από την Περιφέρεια

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 18:45

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 31,8 εκατ. ευρώ έχει σχεδιάσει, υλοποίησε και υλοποιεί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας στο νομό Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για έργα υποδομών, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πρόνοιας, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης δρόμων και νερού, παρεμβάσεις αναγκαίες για την περιοχή. Μάλιστα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή, τονίζοντας πως πρόκειται για έργα ουσίας, έργα ανθρώπινα, έργα υποδομών. Έργα τα οποία, πρόσθεσε, απαντούν σε μεγάλα και μικρά καθημερινά προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Παράλληλα, τόνισε ο κ. Αγοραστός, σχεδιάσαμε και προωθούμε τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Πηνειό ποταμό καθώς και την επέκταση της γέφυρας Αχλαδοχώριου - Διάσελου, κ.ά. «Σε μια δύσκολη περίοδο παλεύουμε για να λύσουμε μεγάλα και μικρά προβλήματα που ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στην καθημερινότητα του πολίτη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι όλα τα έργα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και συνέργιας» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, μιλώντας για τις παρεμβάσεις, αναφέρθηκε στην ύδρευση της Φαρκαδόνας και τη μεταφορά νερού στο Διάσελο, για τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, τον κόμβο της Φαρκαδόνας, τη γέφυρα του Διασέλου, κ.ά.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass