Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλέντησαν με «Ροζ Πένες» στη συνοικία Αγ. Παρασκευής Καρδίτσας

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 17:45

Μια όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν οι κάτοικοι της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής που γέμισαν το βράδυ της Κυριακής το προαύλιο της ομώνυμης εκκλησίας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες ” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Ερμηνεύοντας επιλεγμένα έντεχνα, παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια, καθώς και δικά τους τραγούδια από την δισκογραφική τους δουλειά “Αψινθος” τα μέλη του συγκροτήματος απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασ. Κουρκούνας, Παν. Μαντζιάρας και Κων. Ξυλομένος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση των Καρδιτσιωτών στην πρωτοβουλία του Δήμου να διοργανώσει το φετινό καλοκαίρι συναυλίες στις γειτονιές της πόλης, ενώ ευχαριστίες προς το Δήμο για την εκδήλωση και τους ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Αγ. Παρασκευής για την φιλοξενία της απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Συνοικίας Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας κ. Γ. Μπατράς.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμος, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπερ της ανακύκλωσης των υλικών, διένειμε δωρεάν 150 μπλε σακούλες ανακύκλωσης.

Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Σχετικά Άρθρα