Στις Ανανεώσιμες Πηγές αφιερωμένη η 18η Οικολογική Γιορτή

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 17:04

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που οργανώνει, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, το EuropeDirect της Αναπτυξιακής Καρδίτσας A.E., το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου-Καρδίτσας και άλλους φορείς.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση των Ομάδων Εργασίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα , παρουσία και του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, περιφερειακού συμβούλου Καρδίτσας κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες και παράλληλα έγινε ένας αναλυτικός προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Η φετινή Γιορτή αφιερώνεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αυτό ακριβώς θα είναι και το θέμα της Ημερίδας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με καταξιωμένους ομιλητές οι οποίοι θα αναφερθούν σε μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα θέματα, όπως ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, βιομάζα, υδρογόνο και οικονομία ενέργειας στα κτίρια.

Η Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Ειδών Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στο άλσος του Παυσιλύπου, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Ήδη, το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι παραπάνω από ενθαρρυντικό καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή από 20 έως 25 εκθέτες.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα διαρκέσει έως ότου καλυφθεί το σύνολο των διατιθέμενων περιπτέρων (θα είναι από 50 έως 60).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass