Νέα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο Καρδίτσας

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 17:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί εργασίες κατασκευής νέων αποδυτηρίων στο Κλειστό Κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα στη δυτική πλευρά του κτηρίου έχουν γίνει οι απαραίτητες αποξηλώσεις και έχουν κατασκευαστεί οι τοιχοποιίες, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο των επιχρισμάτων και των ηλεκτρολογικών.

Οι υδραυλικές εργασίες βρίσκονται παράλληλα  σε εξέλιξη στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε το συντομότερο δυνατό τα αποδυτήρια να είναι έτοιμα για το κοινό. Τα νέα αποδυτήρια θα χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες, ενώ τα υπάρχοντα θα χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Μ ιχ.Τάντο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και προπονητή υδατοσφαίρισης κ. Τρ.Τίκα επέβλεψε χθες τις εργασίες και ανέφερε σχετικά: « Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας απαντά στο αίτημα των αθλουμένων του κολυμβητηρίου για αποσυμφόρηση των υφιστάμενων αποδυτηρίων με την κατασκευή νέων στη Δυτική πλευρά. Στηρίζουμε έμπρακτα  τον μαζικό αθλητισμό και θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις στους περισσότερους αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των υποδομών τους. Στο Κλειστό Κολυμβητήριο δραστηριοποιούνται σήμερα αρκετοί σύλλογοι με εκατοντάδες μέλη, ενώ πολλοί είναι και οι συμπολίτες που το επισκέπτονται κατά τις ώρες του κοινού, γι’ αυτό και εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να υποστηρίξουμε τη δράση τους διατηρώντας τις εγκαταστάσεις στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass