Κ. Αγοραστό και Β. Τσιάκο στηρίζει επίσημα η Ν.Δ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 22:14
Με την επίσημη ανακήρυξη υποψηφιότητας του Β .Τσιάκου για τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας και την εκ νέου στήριξη του Κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εγκαινίασε η ΝΔ την προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Καρδίτσα Με την επίσημη ανακήρυξη υποψηφιότητας του Β .Τσιάκου για τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας και την εκ νέου στήριξη του Κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εγκαινίασε η ΝΔ την προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Καρδίτσα

Από την Καρδίτσα ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία να ανακοινώνει στηρίξεις σε υποψήφιους στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!

Ειδικότερα, σε επίσημη πανηγυρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Καρδίτσα, από τον βουλευτή Καρδίτσας και γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστα Τσιάρα, ανακοινώθηκε η ξεκάθαρη στήριξη της υποψηφιότητας του νυν αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκου για τη διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας.

Ακολούθησε παρόμοια δήλωση και από τον βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης, γ.γ. της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Ο ίδιος επαναβεβαίωσε πλήρως και τη στήριξη της Ν.Δ. στον παρόντα στην εκδήλωση περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό λέγοντας: «Σήμερα ξεκινάμε έναν αγώνα για τη Θεσσαλία, για να τη «χρωματίσουμε» μπλε στις επόμενες εκλογές. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σωστά και οργανωμένα και να αναδείξουμε άλλη μια φορά τον Κώστα Αγοραστό περιφερειάρχη Θεσσαλίας».

Η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία καθώς εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν το κεντρικό ξενοδοχείο «Κιέριον» όπου είχε τοποθετηθεί και μεγάλη οθόνη μετάδοσης των ομιλιών που έγιναν.

Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, οι πρώην βουλευτές κ. Ασημίνα Σκόνδρα και κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, οι πολιτευτές κ. Σωτήρης Κουλοκτσής και κ. Ορέστης Ψαχούλας, περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, οι πρόεδροι των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι αυτοδιοικητικών θεσμών, συλλόγων, τοπικών φορέων, όλα σχεδόν τα μέλη του Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και πολλά κομματικά στελέχη. Μήνυμα έστειλε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας.

Χαιρετισμούς απηύθηναν ο γραμμάτεας της Κ.Ο. Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας, ο γενικός γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Κιλκίς και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα κ. Κώστας Τζανακούλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ο οποίος έχει οριστεί από το κόμμα ως υπεύθυνος των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Νομό Καρδίτσας.

Ο κ. ΤΣΙΑΡΑΣ

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες «να στείλουν ηχηρά μηνύματα απόρριψης των καταστροφικών κυβερνητικών πολιτικών στις αυτοδιοικητικές και στις εθνικές εκλογές». Αναφερόμενος στον κ. Τσιάκο, επισήμανε πως «είναι ένα πρόσωπο που έχει διαγράψει μια επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία, με ιδιαίτερη δυναμική, που μπορεί να εκπληρώσει στο έπακρο τους στόχους της Ν.Δ. στον χώρο της Τ.Α. σε ό,τι αφορά στο ν. Καρδίτσας». Επιπλέον υπογράμμισε πως «η υποψηφιότητα του κ. Τσιάκου είναι ενωτική» και κάλεσε όλους τους Καρδιτσιώτες «να συνταχθούν στην προσπάθεια αποβολής της εσωστρέφειας που τόσα χρόνια δεν επέτρεψε να έχει η Ν.Δ. τα αποτελέσματα που επιδίωκε στο Νομό».

Ο κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ακολούθως ο κ. Αυγενάκης έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας και πειθαρχίας στην «γαλάζια» παράταξη και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία όπως είπε «αποτελεί απαραίτητο συνεργάτη την επόμενη μέρα, όταν γίνει κυβέρνηση της χώρας η ΝΔ».

Αναφερόμενος στους Κώστα Παπαλό και Κώστα Γκαβογιάννη που είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Καρδίτσας, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Ως γραμματέας είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξής μας. Για να μην νιώσει κανένας χαμένος ή τσαλακωμένος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν άλλα δύο εξαίρετα στελέχη που έχουν ενδιαφερθεί για τον ίδιο ρόλο και την ίδια θέση. Ξέρουμε και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση».

Ο κ. Αυγενάκης έστειλε και σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για μη αμφισβήτηση των τελικών επιλογών του κόμματος λέγοντας: «Στους μεγάλους δήμους είμαστε πολύ προσεκτικοί στη στήριξη προσώπων και προσωπικοτήτων, όπως ο Βασίλης Τσιάκος. Η ενότητα, το πιστεύω και η πειθαρχία δεν υπηρετούνται με λόγια αλλά με πράξεις. Και επειδή κάποια στιγμή οι συζητήσεις τελειώνουν, παίρνονται αποφάσεις οι οποίες εφαρμόζονται».

Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε όλους τους Καρδιτσιώτες για τη στήριξη που του παρέχουν από το 2010 μέχρι σήμερα. Μίλησε για χωρίς προηγούμενο τεράστιο έργο στο ν. Καρδίτσας με την υλοποίηση πάνω από 400 έργων κόστους άνω των 500 εκατ. ευρώ. Όπως είπε «το μεγάλο όπλο μας είναι η στενή συνεργασία με τους πολίτες και η συνεχής παρουσία παντού, διότι ανυπέρβλητη αξία για εμάς είναι η μεγάλη αγάπη που έχουμε για την Πατρίδα και τη Θεσσαλία».

Ο ΠΑΠΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…

Να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός δεν φαίνεται να άλλαξε γνώμη για τη δικιά του υποψηφιότητα καθώς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε την Τοπική Κοινωνία της Καρδίτσας, όλους τους συνδημότες μας, απ` όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνουν». Ο κ. Παπαλός υπογράφει την εν λόγω ανακοίνωση ως υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass