Κινητοποιήσεις κατά των αμερικανικών «drones»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 16:15

Πανθεσσαλική σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης -μελών της ΕΕΔΥΕ- πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, όπου αποφασίστηκε να ακολουθήσουν ευρείες συσκέψεις των Επιτροπών Ειρήνης σε κάθε νομό, μέχρι τέλος Οκτώβρη, με συνδικαλιστικές οργανώσεις εργατοϋπαλλήλων, συνταξιούχων, αγροτών, ΕΒΕ, συλλόγων, γυναικών, σπουδαστικών και φοιτητικών συλλόγων, Ενώσεων Γονέων και Συλλόγων Γονέων, επιστημονικών φορέων.

Στις συσκέψεις προβλέπεται να γίνει προγραμματισμός δράσης, που θα αφορά στο αίτημα απομάκρυνσης των αμερικανικών κατασκοπευτικών drones και άλλων πολεμικών αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. της Λάρισας και κάθε άλλη περιοχή, των άλλων βάσεων και στρατηγείων.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης προγραμματίζεται η συλλογή υπογραφών με το παραπάνω αίτημα, το οποίο στη Λάρισα θα παραδοθεί στη διοίκηση της 110 Π.Μ. το Σάββατο 17 Νοεμβρίου από την αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου της Λάρισας, που θα οργανώσουν το ΕΚΝΛ, η ΕΕΔΥΕ και άλλοι μαζικοί φορείς και προς την κυβέρνηση.

Στη Λάρισα, η ευρεία σύσκεψη φορέων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Παράλληλα οι Επιτροπές Ειρήνης σε όλους τους νομούς, οργανώνουν ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις. Στη Λάρισα προγραμματίσθηκε να γίνει στις 9 Νοέμβρη και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής Λάρισας (Πλατεία Ταχυδρομείου). Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass