Συντηρεί νησίδες και κόμβους στο οδικό δίκτυο η Περιφέρεια

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2018 16:35

Στη συντήρηση των νησίδων και των κόμβων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Διαμόρφωση κόμβων νησίδων οδικού δικτύου Λάρισας», προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Τα έργα λένε την αλήθεια. Εμείς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με σχέδιο και προγραμματισμό, εργαζόμαστε καθημερινά για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας. Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Συνεχίζουμε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν τα έργα προς όφελος των πολιτών».

Με την παρούσα εργολαβία πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες για τη συντήρηση των νησίδων και των κόμβων του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ΠΕ Λάρισας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πεζών και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass