Μαθητικό Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος

Θα πραγματοποιηθεΙ στα ΤρΙκαλα στις 6 ΝοεμβρΙου

Δημοσίευση: 02 Νοε 2018 16:17

Στον Δήμο Τρικκαίων, που πρωτοστατεί στην εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα το «9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για την πρόληψη του καπνίσματος» είναι η καλύτερη ευκαιρία για διάχυση της εκστρατείας.

Μετά την άκρως επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση του Ιανουαρίου του 2018 του Δήμου Τρικκαίων George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο και το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, η εκστρατεία εξαλλάσσεται και αναβαθμίζεται με τη διοργάνωση του συνεδρίου, υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Στις 6 Νοεμβρίου 2018 το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης», στην Αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος». Συνδιοργανωτές είναι, ο Δήμος Τρικκαίων, το George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και η οργάνωση Smoke Free Greece. Ο τίτλος του είναι «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» και το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο: Μαθητική Εκδήλωση 09:00 – 09:30 Προσέλευση 09:30 – 10:00 Χαιρετισμοί 10:00 – 10:30 Απονομή βραβείων σε μαθητές για τη συμμετοχή τους στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα» 10:30 – 12:00 Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 12:00 – 12:45 Συναυλία, Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και Χορωδία 5ου Γυμνασίου Τρικάλων 12:45 – 13:00 Κλείσιμο Εκδήλωσης, Αναχώρηση μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass