Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 18:35

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, στο κέντρο της Ελλάδας, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας είναι σχεδόν έτοιμο και σε λιγότερο από 1 μήνα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να το επισκεφθούν.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala διοργανώνουν τον Μύλο των Ξωτικών, σε ένα μαγικό σημείο της πόλης, τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου. Οι διοργανωτές με πολύ αγάπη και μεράκι και φυσικά διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου προετοιμάζουν τον πιο λαμπερό και εντυπωσιακό Μύλο των Ξωτικών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους.

Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. Μαζί του έφερε εικόνες και αναμνήσεις από μαγικές χώρες και διαφορετικούς λαούς και στόλισε όλες τις γωνιές του Μύλου για να χαρούν και να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο Άη Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass