Βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» 2018

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 17:02

ΤΡΙΚΑΛΑ

Απονεμήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων το βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» του έτους 2018 για τις αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποίησε την περασμένη σχολική χρονιά.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Στ. Αμπράζη από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Μεταφορών Δρ. κ. Ε. Μπεκιάρη. Εκπροσωπώντας το δήμο Τρικκαίων παρέλαβε τον αντίστοιχο έπαινο ο αντιδήμαρχος κ. Α. Λασπάς, ενώ παρευρέθηκε και ο κ. Π. Σιδεράς εκπαιδευτικός του σχολείου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το Ινστιτούτο Μεταφορών (ΙΜΕΤ), ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και η HELASTRON διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά την Ημέρα Ανοιχτών Θυρών (OPEN DAY) στην έδρα του ΙΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη. Σ’ αυτό το πλαίσιο οι παραπάνω ειδικευμένοι φορείς της χώρας μας συναποφάσισαν για τον αποδέκτη του φετινού βραβείου, που είναι το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Ο κ. Αμπράζης έκανε παρουσίαση των αντίστοιχων δράσεων που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του σχολείου με το σύνολο των μαθητών και ευχαρίστησε τους φορείς γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass