«Οι εκλογές εφαλτήριο ανάταξης της ΕΛΜΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:40

Ανακοίνωση αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια αλλά και την ανάγκη εκλογών για ΔΣ στην ΕΛΜΕ Λάρισας, εξέδωσε η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής: « Τόσο η παρούσα συγκυρία, όσο και η γενικότερη κατάσταση του εργατικού κινήματος, δεν επιτρέπουν ούτε εφησυχασμό αλλά ούτε και κανενός είδους αυτοαναφορικούς πανηγυρισμούς. Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που -για τρίτη συνεχή θητεία- ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας. Είναι θετικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό συναδέλφων απέφυγε τον εγκλωβισμό του μεταξύ των συμπληγάδων του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ειδικά σ' ένα περιβάλλον όπως αυτό που επικρατεί πέριξ του τοπικού ΠΥΣΔΕ, με τα χρονίζοντα προβλήματα παραγοντισμού, ημετέρων και μαυρογιαλουρισμού, η απεμπλοκή τόσων συναδέλφων είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει εύκολα. Σε πλήρη συντονισμό με το σωματείο μας -την τοπική ΕΛΜΕ- να αποτελούμε τον βραχίονά του μέσα στο ΠΥΣΔΕ. Να αποτελούν οι αιρετοί μας το μάτι και το αυτί του κλάδου. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ πρέπει να αποτελέσουν εφαλτήριο αγωνιστικής ανάταξης της ΕΛΜΕ. Κόντρα στην παράλυση και τη διάλυση την οποία επιδιώκει με πείσμα ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, οφείλουμε να αναδείξουμε ένα ΔΣ στο οποίο οι νέοι συσχετισμοί να ευνοούν τη συσπείρωση των συναδέλφων στο σωματείο, την ανάδειξή του σε όπλο στα χέρια τους. Οι εξελίξεις που έρχονται καθιστούν την ανάγκη ύπαρξης αυτού του όπλου καθοριστική για τη στάση των συναδέλφων απέναντι στις δυνάμεις που δρουν στην τοπική μας ΕΛΜΕ.Οι αγώνες που έρχονται θα χρειαστούν την ενεργοποίηση και τον συντονισμό όλο και περισσότερων συναδέλφων. Τη μαζικοποίηση των συνελεύσεων και των κινητοποιήσεων. Τη μαζική δράση μέσα από τις γραμμές του σωματείου. Ως Παρεμβάσεις θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass