Ζητούν να διορθωθεί το λάθος

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κάνουν τη δουλειά του δασεργάτη και η σύμβασή τους αναφέρει συσκευαστές φρούτων, εδώ και μήνες εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στα Δασαρχεία του νομού φωνάζουν για να διορθωθεί το λάθος.

Με αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας εργαζόμενοι στο πρόγραμμα πραγματοποίησαν χθες το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας. Σε συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή του Συντονιστή της αποκεντρωμένης κατέθεσαν το αίτημά τους υπογραμμίζοντας ότι «ζητούμε τη διόρθωση στη σύμβαση καθώς σε νέο πρόγραμμα δεν θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία μιας και αναφέρει ότι είμαστε συσκευαστές φρούτων ενώ εργαζόμαστε ως δασεργάτες». Ο αναπληρωτής Συντονιστής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση υποσχέθηκε, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τάσος Τσιαπλές, «ότι θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσουν το λάθος». Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσαν το θέμα της μη απόδοσης όλων των μέσων της ατομικής προστασίας για τη δουλειά τους, όπως είναι κράνη, φόρμες εργασίας, υποδήματα για την αποφυγή εργατικού ατυχήματος. «Είπαν ότι υπάρχει γραφειοκρατική διαδικασία που καθυστερεί. Η πρόθεσή τους ήταν να το ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα επίδοσης των ατομικών μέσων προστασίας και μέχρι τέλους του μήνα θα φτάσουν στους εργαζόμενους όλα τα υλικά», δήλωσαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass