Εκλογές διοικητικών υπαλλήλων του ΥΠΕΠΘ στη Θεσσαλία

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 17:02

Τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, θα γίνουν οι εκλογές για το ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας και ΚΥΣΔΙΠ στις έδρες των Διευθύνσεως Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Διοικητικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), στο πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Διοικητικών Υπαλλήλων) και ΚΥΣΔΙΠ (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Διοικητικών Υπαλλήλων) οι διοικητικοί υπάλληλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Οι υπάλληλοι των διευθύνσεων και των σχολικών μονάδων ψηφίζουν στις κάλπες των αντίστοιχων διευθύνσεων που ανήκουν οργανικά, από 8 π.μ έως 5 μ.μ. Οι διοικητικοί υπάλληλοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων ψηφίζουν ΜΟΝΟ με αλληλογραφία και για το ΠΥΣΔΙΠ και για το ΚΥΣΔΙΠ. Οι διοικητικοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ψηφίζουν για το ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας στην έδρα της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας (Μανδηλαρά 23, Λάρισα) την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από 8 π.μ. έως 5 μ.μ. και με αλληλογραφία για το ΚΥΣΔΙΠ. Για την αποστολή των ψηφοδελτίων με αλληλογραφία οι εκλογές για το ΚΥΣΔΙΠ διεξάγονται την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας του ΥΠΠΕΘ, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την αποστολή του ψηφοδελτίου σε νωρίτερο χρόνο (τουλάχιστον 5 ημερών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass