Υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας ο Ν. Γάτσας

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 15:30

Με κοινή ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας και της εκλογικής επιτροπής, η παράταξη “Δήμος Ελασσόνας - Ολύμπου Πολιτεία” υποστηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας τον επικεφαλής του συνδυασμού, δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Γάτσα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Μετά από σειρά διαβουλεύσεων και εποικοδομητικών συζητήσεων με αυτοδιοικητικές κινήσεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, τα μέλη της δημοτικής ομάδας και της εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού “Δήμος Ελασσόνας - Ολύμπου Πολιτεία” συνεδριάσαμε από κοινού την περασμένη Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελασσόνα και, αφού αξιολογήσαμε τη νέα διαμορφωθείσα κατάσταση, αποφασίσαμε ομόφωνα να υποστηρίξουμε ως υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Γάτσα, αναθέτοντάς του παράλληλα την ευθύνη να συγκροτήσει το νέο εκλογικό συνδυασμό και να οργανώσει τις ομάδες υποστήριξης του εκλογικού αγώνα. Η επιλογή μας στο πρόσωπο του Ν. Γάτσα βασίστηκε τόσο στην καθολική στήριξη από τα μέλη του συνδυασμού, όπως εκφράστηκε κατά την πρόσφατη εκλογή του ως επικεφαλής, όσο και στην ευρύτατη αποδοχή του από την τοπική κοινωνία του Δήμου μας. Η υποψηφιότητα του Ν. Γάτσα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν επιλογή νίκης και προοπτικής για τον Δήμο Ελασσόνας. Είναι πρόσωπο νέο, έμπειρο, δυναμικό. Έχει υπηρετήσει από το 2010 μέχρι σήμερα σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Ελασσόνας, ως αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η κοινωνική και εθελοντική του προσφορά αναγνωρίζεται τόσο στον χώρο της συλλογικής δράσης, τον οποίο υπηρετεί από το 2004, όσο και στον επαγγελματικό στίβο, ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου από το 2002. Είναι υπέρμαχος της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.”

«ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ»

Αμέσως μετά την κοινή συνεδρίαση ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στη δημοτική ομάδα και την εκλογική επιτροπή για την απόφασή τους να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του δημάρχου Ελασσόνας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αναλυθούν οι στόχοι και οι δράσεις του εκλογικού συνδυασμού μας. Θα προηγηθούν συναντήσεις με τις ομάδες υποστήριξης και θα ακολουθήσει η διακήρυξη θέσεων του νέου συνδυασμού. Θέλω ιδιαίτερα να τονίσω ότι ο συνδυασμός μας και οι ομάδες υποστήριξης είναι ανοιχτές σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να συμμετάσχει και γι' αυτό θα υπάρξει ανοιχτή πρόσκληση τις επόμενες ημέρες. Θέλουμε και μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Ελασσόνας”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass