Βραβεύτηκε με το «Κούρος 2018» ο Δήμος Τρικκαίων

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 15:35

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η δεύτερη φορά που η αυτοδιοίκηση βραβεύεται από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, καταγράφει ως βραβευθέντα τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου την περασμένη Τετάρτη παρέλαβε την Τιμητική διάκριση κοινωνικής ευαισθησίας και αριστείας «για τη συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση των πρωτοβουλιών που έχουν μετατρέψει τον Δήμο ως τον πρώτο ψηφιακό δήμο της χώρας και έναν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη». Τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας "ΚΟΥΡΟΣ", αναδεικνύουν και επιβραβεύουν επιχειρηματίες και φορείς, που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα. Αποτελούν, δε, τον παλαιότερο και γνωστότερο θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ο Δήμος Τρικκαίων είναι μόλις ο δεύτερος Δήμος της χώρας που τιμάται με το εν λόγω βραβείο, ακριβώς για ζητήματα καινοτομίας και προσφοράς στους πολίτες, μέσω των εφαρμογών της πληροφορικής . Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου στη σύντομη ομιλία του, ενώπιον πλήθους επιφανών επιχειρηματιών της χώρας, το βραβείο αφορά μεν τις δράσεις της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου, αλλά κυρίως απευθύνεται στην κοινωνία των Τρικάλων. Μια κοινωνία που προσπαθεί να αλλάξει, που διαμορφώνει νέα δεδομένα. Αυτά, μάλιστα, τα δεδομένα, τα παρουσίασε ο κ. Παπαστεργίου: - Οφείλουμε να σκεφτούμε την επόμενη μέρα για τους Δήμους - Να ασχολούμαστε με τις βασικές δραστηριότητες, αλλά και να προχωρούμε για την ανάπτυξη - Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για όλον τον Δήμο Τρικκαίων, με: 1. αγροτοδιατροφή, μέσω του «Σχεδίου Ασκληπιός», με τα φαρμακευτικά φυτά και τον πρωτογενή τομέα 2. τουρισμό, με την αξιοποίηση όλων των μέχρι τώρα μουσικών, πολιτιστικών, αρχαιολογικών, φυσικών, εναλλακτικών δεδομένων και δραστηριοτήτων στον Δήμο Τρικκαίων (Μουσείο Τσιτσάνη, Μύλος Ματσόπουλου, Ψηφιακό Ασκληπιείο, δράσεις υπαίθριας αναψυχής, Ενεργειακό Πάρκο, Πόλη των Τριών Θρησκειών, υπό δημιουργία Σπίτι Τρικαλινών Καλλιτεχνών κ.α.) 3. Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στη χώρα, που «δημιούργησε» και στην Ελλάδα χειμερινό τουρισμό Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης (CEO Genesis Pharma), τονίζοντας ότι αυτό που μοιράζονται ως κοινό σημείο οι εταιρείες που βραβεύονται, είναι η αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά δυσκολίες του παρόντος, αλλά την ίδια στιγμή να σχεδιάζουν και το μέλλον τους, με ένα σαφές όραμα και συγκεκριμένο πλάνο δράσης για την επόμενη ημέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass