«Ημέρα Αλληλεγγύης» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 15:47

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

“Ημέρα Αλληλεγγύης” για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, τη δομή που στηρίζει άπορες οικογένειες διοργανώνεται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για το προσωπικό του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, το οποίο αναμένεται για μια ακόμα χρονιά να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

Μάλιστα πέρα από τον Δήμο Καρδίτσας και το Νοσοκομείο την πρωτοβουλία στηρίζει και φέτος το Μουσικό Σχολείο της πόλης με τη συμμετοχή δύο τμημάτων μουσικών συνόλων μαθητών του σχολείου που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Νοσοκομείου. Ενόψει της πρωτοβουλίας αυτής δόθηκε συνέντευξη Τύπου στον χώρο του Δημαρχείου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βάϊου Βαρελά, της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης κ. Ευαγγελίας Διαμαντή και του Δ/ντη του Μουσικού Σχολείου κ Γιώργου Λίτσιου και της εργαζόμενης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Ζωής Μάστορα. Ο κ. Αλεξάκος τόνισε ότι είναι χρέος μιας κοινωνίας να σκέφτεται και να προσπαθεί να στηρίξει τα πιο αδύναμα τμήματά της καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, πολύ δε περισσότερο όταν βρισκόμαστε σε μια εορταστική περίοδο που το κατεξοχήν μήνυμά της είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Βάιο Βαρελά και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την ευαισθησία που επιδεικνύουν, καθώς και τον Διευθυντή και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που στηρίζουν έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία. Με τη σειρά του ο κ. Βαρελάς υπογράμμισε την ανάγκη η κοινωνία να στέκεται αλληλέγγυα στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η πρωτοβουλία διοργάνωσης για 2η συνεχή χρονιά Ημέρας Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο εκφράζοντας την πεποίθησή του ο,τι και φέτος το προσωπικό του ιδρύματος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Καρδίτσας και το Μουσικό Σχολείο για τη συνεργασία. Τέλος ο κ. Λίτσιος τόνισε ο,τι το Μουσικό Σχολείο στο πλαίσιο της πολιτιστικής και ευρύτερα της κοινωνικής του προσφοράς και της άριστης συνεργασίας του με τον Δήμο Καρδίτσας συμμετέχει με τμήματα δύο μουσικών του συνόλων, της μπαντίνας και της κλασικής κιθάρας στην εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass