Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 5η Athens International Tourism Expo

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 16:08

Στην τελευταία για το 2018 τουριστική έκθεση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας φρόντισε να έχει μια ξεχωριστή παρουσία. Σ’ ένα μεγάλο χώρο που είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τους φορείς και επαγγελματίες της Θεσσαλίας, αναδείχθηκαν οι τουριστικοί προορισμοί της Περιφέρειάς μας και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και τον κάθε προορισμό, αλλά και να γευθούν μοναδικά θεσσαλικά προϊόντα από επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Θεσσαλία με τίτλο «Destination of Dream», όπου ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας παρουσίασε τους ονειρικούς προορισμούς της Θεσσαλίας μπροστά σε 138 hosted buyers. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και παρεμβάσεις – ερωτήσεις από τους buyers όπου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προορισμούς όπως τα Μετέωρα, τη Σκιάθο αλλά και τον Όλυμπο.

Στον χώρο της Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου. Επίσης συνάντησε τον εκπρόσωπο της Yandex – τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία κ. Derbyshev Mikhail και την εκπρόσωπο του Profi Travel – του πιο δημοφιλούς tourism portal στη Ρωσία για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή της Θεσσαλίας στη ρωσική αγορά. Τέλος μίλησε με αρκετούς buyers κι επισκέπτες παρουσιάζοντας τους προορισμούς και την προσβασιμότητα σ’ αυτούς καθώς και τις ιδιαιτερότητές τους. Η Greek Tourism Expo έχει εδραιωθεί πλέον στην ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει και ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή γιατί μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την έκθεση διάφορες τουριστικές εταιρείες από το εξωτερικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass