Με 80 μηχανήματα κατά του χιονιά

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 15:15

Με 80 μηχανήματα επιχειρεί από χθες τα ξημερώματα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη «μάχη» με τον χιονιά.

Οι Υπηρεσίες της αιρετής Περιφέρειας βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από χθες, φέρνει χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές από τα 300 μ. υψόμετρο και πάνω.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αντιπεριφερειάρχες και τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, συντονίζοντας την αντιμετώπιση των φαινομένων. Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και σήμερα το βράδυ και μετά θα περιοριστούν σε μεγάλα υψόμετρα. Για τον λόγο αυτό το προσωπικό και τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται στα κρίσιμα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου για να διατηρήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Το δίκτυο παραμένει ανοικτό σε όλη την Περιφέρεια, επισημαίνεται όμως ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντοτε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χειμερινά ελαστικά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει βαρύτητα στη διατήρηση της πρόσβασης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, στις κτηνοτροφικές μονάδες και τις επιχειρήσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass