Νέα ψηφιακή χειρουργική αίθουσα στο νοσοκομείο Βόλου

ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 15:44

Σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Νωρίς το πρωί, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κίτσιο, παρέστη στην εορτή του Αγίου Αθανασίου στο Ριζόμυλο. Μαζί με τους πιστούς, ο κ. Αγοραστός συμμετείχε, μετά τη Θεία Λειτουργία, στην περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωριού και στο Κουρμπάνι.

Το Κουρμπάνι είναι το έθιμο της διανομής του φαγητού και έχει τις ρίζες του στα χρόνια της Τουρκοκρατίας.
Αμέσως μετά ο κ. Αγοραστός παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Δήμητρα» στη μνήμη του Αγίου Αθανασίου. Αφού τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, ακολούθησε η δεξίωση των προσκεκλημένων και η κοπή πίτας ενώ το φλουρί «έπεσε» στο κομμάτι του Περιφερειάρχη. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στις προσπάθειες σαν αυτή του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου που αποτελεί πρότυπο συνένωσης υγειών δυνάμεων με σκοπό την κοινωνική ευημερία, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη του τόπου».
Ο κ. Αγοραστός κατόπιν επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά ενώ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συγκεκριμένου τμήματος.
Τέλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και  τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κίτσιο, επισκέφτηκε τη νέα υπερσύχρονη Ψηφιακή Χειρουργική Αίθουσα του Νοσοκομείου Βόλου όπου ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Διευθυντή της Χειρουργικής του Νοσοκομείου Θανάση Λιούπη για την πορεία των εργασιών καθώς πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass