ΤΡΙΚΑΛΑ

«Τρέχει» η δωρεά για Κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 16:16

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η δωρεά του ζεύγους Δεληλίγκα παίρνει σάρκα και οστά από τον Δήμο Τρικκαίων. Χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για την όσο πιο γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται από το Δήμο Τρικκαίων, με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ. Ένα Κέντρο που ετοιμάζεται να λειτουργήσει στον χώρο που προς τιμή τους δώρισαν η Γιάννα και ο Μπάμπης Δεληλίγκας στον Δήμο, προκειμένου να αναπτυχθεί πλήρως η συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας των ΑμεΑ. Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε το τάχιστο των διαδικασιών από την πλευρά του Δήμου για την ολοκλήρωση της δωρεάς, καθώς μέσα σε 4 μήνες (από τον περασμένο Σεπτέμβριο) προχώρησε κάθε σχετική διαδικασία. Επίσης, έγινε η πρώτη εκπόνηση μελέτης από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, είναι άμεση θέληση του Δήμου να υλοποιηθεί άμεσα το έργο. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, και αφού πραγματοποιηθεί και επιτόπια επίσκεψη στον (1100 τ.μ. έκτασης και 600 τ.μ. εμβαδού των δύο κτισμάτων) χώρο της δωρεάς, θα γίνει η τελική συζήτηση για τη μελέτη. Στη συνέχεια το Κέντρο, που θα έχει πρόβλεψη και υποδομής διανυκτέρευσης, θα πρέπει να ενταχθεί σε πρόγραμμα, κάτι που θα γίνει με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

(Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass