Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Λάρισα και Βόλο

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 16:35

Η ΟΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ διοργανώνει σε όλη την περιοχή εκδηλώσεις αφιερωμένες στο 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης και καλεί «κάθε νέο και νέα να μην συμβιβαστεί με μια ζωή στα μέτρα των λίγων, να προβληματιστεί έξω από τα όρια του σημερινού συστήματος.

Οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απαντούν στις αγωνίες της νεολαίας που ασφυκτιά με την πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του κεφαλαίου».

Πιο συγκεκριμένα, οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του ΚΣ και γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει αφιέρωμα με τίτλο ''Η τέχνη στα χρόνια ίδρυσης της ΚΝΕ''. Την ίδια ημέρα και ώρα, οι Τομεακές Οργανώσεις Μαγνησίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσα Μ του Πανεπιστημίου στον Θόλο. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις και προβολή βίντεο – αφιερώματος στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass