Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2019 15:50

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas για το έτος 2019, μεταξύ των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων πόλεων της Θεσσαλίας, τη διενέργεια του οποίου έχει αναλάβει ο Δήμος Τρικκαίων.

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και συνδέεται άμεσα με τον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas, που διενεργείται φέτος υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα, αλλά και με την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίησή του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 10:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί της οδού Κατσιμήδου.

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί, σύμφωνα με σχετική εισήγηση που παρουσιάστηκε  στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., αποτελούν το πρώτο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος καταλήγει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Τελικού που θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου.

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός διενεργήθηκε πέρυσι στη Λάρισα και προσέλκυσε περισσότερες από 50 ομάδες και περισσότερα από 250 παιδιά από όλη τη Θεσσαλία.

Σχετικά Άρθρα