Η πίτα των εργαζομένων στην Περιφέρεια

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 15:54

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τεράστια συμμετοχή των μελών του.

Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Μαζί και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Δ. Παπαδημόπουλος και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μάρκου μετά τις ευχές για καλή χρονιά και υγεία κι εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο δήλωσε "ότι οι συνάδελφοι στηρίζουν και αναγνωρίζουν τις δράσεις του σωματείου και ότι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός της μεγάλης αύξησης των μελών, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στην τελευταία τριετία έως τις τελευταίες εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου. Ο Σύλλογος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο, βγαίνοντας μπροστά με γνώμονα το δίκαιό τους".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass