Φωτογράφισε και… κέρδισε

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ… ΛΑΪΚ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 17:04

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται απευθύνει το Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας να παρευρεθούν στη διαδρομή που θα γίνει στη Λάρισα με αφετηρία το μνημείο του Ιπποκράτη και κατάληξη στο Α’ Αρχαίο Θέατρο της πόλης, αύριο Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 3.00 μ.μ.

Σκοπός της πορείας αυτής είναι να φωτογραφηθούν διάφορα πολιτιστικά μνημεία της πόλης και οι φωτογραφίες να δημοσιευθούν στο Ιnstagram: #InstameetGreece. Οι 3 φωτογραφίες που θα πάρουν τα περισσότερα “likes” θα βραβευθούν με “goody bag” από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. Η διαδικασία της καταμέτρησης θα αρχίσει από αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ. και θα τελειώσει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.H δράση αυτή γίνεται με την πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας-Γαλλικής Πρεσβείας και του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Λάρισας στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Αλκαζάρ, Μνημείο Ιπποκράτη – Άγιος Αχίλλειος – Άγαλμα Ελευθερίας – Φρούριο – Αρχαίο Θέατρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass