Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φ. Γεννηματά: Ισχυρό ΚΙΝ.ΑΛ. ή διχασμός και νέες περιπέτειες;

ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2019 22:58

Σε μια πολιτική εκδήλωση που έφερε σε όλους τους παριστάμενους θύμισες από το ένδοξο Παπανδρεϊκό παρελθόν, η κόρη του αείμνηστου εμπνευστή του Εθνικού Συστήματος Υγείας και πρόεδρος του νεοσύστατου «Κινήματος Αλλαγής» κα Φώφη Γεννηματά, απευθυνόμενη πρωταρχικά στους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, έθεσε από την Καρδίτσα το εκλογικό δίλημμα που κατ’ αυτήν είναι: «ισχυρό ΚΙΝ.ΑΛ., ή διχασμός και νέες περιπέτειες»;

Η δυναμική αρχηγός στην ομιλία της που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Αναψυκτηρίου Παυσιλύπου, εξαπέλυσε για άλλη μια φορά δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον να σταματήσει να αναφέρεται συνεχώς στην κεντροαριστερά ως να είναι τσιφλίκι του, διότι δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο!

«Το αποδεικνύουν περίτρανα οι αντιλαϊκές πολιτικές και τα σκληρά φορομπηχτικά μέτρα που εφάρμοσε την τετραετία της διακυβέρνησής του» τόνισε η κα Γεννηματά προσθέτοντας πως «το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει πλέον για την Ελλάδα είναι να ορίσει αμέσως ημερομηνία πρόωρων εθνικών εκλογών»!

Η ίδια όμως εξαπέλυσε και φαρμακερά βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να αποτελεί εναλλακτική λύση η επιστροφή της δεξιάς στην εξουσία. Ο δικός μας στόχος είναι η ήττα των συντηρητικών πολιτικών που υλοποίησε η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και φυσικά στο παρελθόν η Ν.Δ. η οποία συνεχίζει να πορεύεται σε αυτές τις κατευθύνσεις». Όπως είπε η κα Γεννηματά, στη νέα προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε δημιουργούνται δύο πολιτικοί δρόμοι για τον ελληνικό λαό… Ο ένας είναι αυτός της πόλωσης και του διχασμού που εκφράζουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Ν.Δ. και ο άλλος της συνεννόησης για την υλοποίηση ενός προοδευτικού προγράμματος ελληνικής ταυτότητας, που εκφράζει το ΚΙΝ.ΑΛ..

 ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Οι αγρότες δεν κινητοποιούνται ούτε από κεκτημένη ταχύτητα, είπε ούτε από συνήθεια όπως απαράδεκτα ισχυρίζεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και απειλούν το μέλλον τους. Καταθέσαμε διάταξη Νόμου και δεσμευόμαστε, για την επαναφορά της φορολογίας τους στο 13% και για κάρτα αγροτικού πετρελαίου για τη μείωση του κόστους ενέργειας. Αναφερόμενη στο συνέδριο τόνισε πως προχωρούμε με δημοκρατικές διαδικασίες στο Συνέδριό μας. Δίνουμε τον λόγο και την απόφαση στη βάση του Κινήματος. Στις εκλογές θα πάμε συντεταγμένα με ενιαία φωνή και ουσιαστική πολιτική ενότητα. Στον πόλεμο πρέπει να πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Και όσο με αφορά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Οι επόμενοι μήνες θα κρίνουν σχεδόν τα πάντα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας». Την κ. Γεννηματά προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας κ. Νίκος Γανιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε και τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές στον Ν. Καρδίτσας κ.κ. Δώρα Θωμοπούλου, Νίκο Κουκόσια, Στέφανο Ντράχα και Σωτήρη Παπαγεωργίου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

 

Σχετικά Άρθρα