Θα κάνουμε πρωταγωνίστρια την Καρδίτσα

Τόνισε ο Κ. Τσιάρας σε μεγάλη γαλάζια συγκέντρωση

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 22:18

Το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Καρδίτσας επιβεβαίωσε η μεγάλη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο βουλευτής του Νομού και γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», ο Κώστας Τσιάρας εκφώνησε ανάμεσα σε εκατοντάδες πολιτικούς του φίλους μια ιδιαίτερα συναισθηματική ομιλία, στην οποία επιβεβαίωσε «τους σταθερούς δεσμούς ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Καρδιτσιώτες».

Για τον ρόλο του Κώστα Τσιάρα στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Καρδιτσιώτη πολιτικού, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για εξαίρετο συντονισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. «Με την καθοδήγηση του Κώστα Τσιάρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί πραγματικά τον θεσμό του Κοινοβουλευτισμού. Η Νέα Δημοκρατία αναβαθμίζει με την κοινοβουλευτική μας στάση την ποιότητα της Δημοκρατίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στις ικανότητες του Κώστα Τσιάρα σημειώνοντας πως «Με τον Κώστα Τσιάρα δεν μας συνδέει μόνο μια μακρά φιλία ετών. Μας συνδέει κυρίως μια βαθιά αλληλοεκτίμηση που εδράζεται στην προσήλωσή μας στις ίδιες σταθερές αξίες της πολιτικής που από κοινού εκπροσωπούμε» είπε η πολύπειρη ευρωβουλευτής η οποία εξήρε τις ικανότητες του Κώστα Τσιάρα. «Ως γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Τσιάρας προΐσταται όλων των βουλευτών και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Παρά την απόσταση της Αθήνας από τις Βρυξέλλες, ο γραμματέας της ΚΟ έχει επιδείξει βαθιά κατανόηση τόσο των διεθνών εξελίξεων, όσο και του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι» είπε η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ενώ υπενθύμισε τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Καρδιτσιώτης πολιτικός με τον ομόλογό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ και υποψήφιο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber.

«Μαζί συνεχίζουμε να επενδύουμε σε όσα μας ένωσαν το 2004, όταν για πρώτη φορά μου εμπιστευτήκατε την εκπροσώπηση του νομού μας στην Εθνική Αντιπροσωπεία» είπε με τη σειρά του συγκινημένος ο κ. Τσιάρας και υπενθύμισε τους σημαντικότερους σταθμούς της πολιτικής του σταδιοδρομίας. «Συνεχίζουμε μαζί, για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Για να μην είναι πια η Καρδίτσα ο φτωχός συγγενής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά πρωταγωνιστής σε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας» είπε ο κ. Τσιάρας, υπογραμμίζοντας τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην αναπτυξιακή προσπάθεια του νομού Καρδίτσας οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο ανασχεδιασμό του χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που αδίκησε κατάφορα τον νομό μας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass