Μείωση φόρων για επανεκκίνηση Οικονομίας

Πρότεινε ο Βασ. Κικίλιας σε εκδήλωση της ΝΔ στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 22:18

Στην Καρδίτσα βρέθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Μουζακίου.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. πλαισιωμένος από τον βουλευτή και γραμματέα Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστα Τσιάρα, τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Λάμπρο Τσιούκη, πρώην βουλευτές, πολιτευτές και κομματικά στελέχη, ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον καιροσκόπο, φέρνοντας ως παράδειγμα τις υποσχέσεις που δεν τήρησε ποτέ προς τους αγρότες και στους Έλληνες για τα δάνεια και τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Παράλληλα, δεν άφησε στο απυρόβλητο και τους ΑΝ.ΕΛ., στους οποίους έριξε τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη στήριξη επί τέσσερα χρόνια μιας κυβέρνησης που οπισθοδρόμησε τη χώρα με τις πολιτικές αυταπάτες και ιδεοληψίες της, οδηγώντας την σε μια τεράστια εθνική ήττα στο Σκοπιανό ζήτημα που δεν έχει προηγούμενο!

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ., ο κ. Κικίλιας δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Πρόεδρος και η «γαλάζια» παράταξη έχουν συνειδητά επιλέξει τον δρόμο της εθνικής ευθύνης, λέγοντας στους Έλληνες πολίτες λίγα και μετρημένα.

«Επιδίωξή μας είναι να ξαναφτιάξουμε τη σχέση πολιτικής και πολιτών και πάση θυσία να μειώσουμε την αβάσταχτη φορολογία που έχουν επιβάλει στον λαό οι σημερινοί κυβερνώντες κρατιστές, για να πάρει μπροστά η οικονομία μας. Εφόσον τα πετύχουμε αυτά, τότε ο κόσμος θα στηρίξει δυναμικά την κυβέρνησή μας» τόνισε με έμφαση.

Και συνέχισε: «Διέλυσαν τη μεσαία τάξη και τον ιδιωτικό τομέα, ενώ έδιωξαν στο εξωτερικό τους μισούς νέους μας και τους άλλους μισούς τούς έριξαν στον καναπέ, αφού δουλειές δεν υπάρχουν για να απασχοληθούν. Η Ν.Δ. όταν γίνει κυβέρνηση θα προσπαθήσει άμεσα να φέρει επενδύσεις και να δημιουργήσει νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Κανένας Νεοδημοκράτης δεν ανέχεται τις πολιτικές των προγραμμάτων και των επιδομάτων της φτώχειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του κ. Τσίπρα, οι οποίες έχουν σκοπό να διατηρούν σε πολιτική ομηρία τους Έλληνες» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

Ακολούθως ο ίδιος καυτηρίασε τη στάση των κυβερνώντων να μην επιτρέψουν στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα μας που πλέον είναι η μόνη στον κόσμο!

Επίσης, μίλησε με θερμά λόγια για τη στήριξη που παρέχουν οι Καρδιτσιώτες διαχρονικά στη Ν.Δ., αλλά και για την πληθώρα ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Νομού.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, στον ορισμό των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία από τα αρμόδια όργανα του κόμματος, ενώ γι’ αυτούς που τελικά θα μείνουν εκτός δήλωσε πως κανείς δεν περισσεύει και πως όλοι θα αξιοποιηθούν σε διάφορους τομείς.

Κλείνοντας ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας επισήμανε πως «μεγάλος στόχος μας είναι η νέα γενιά και τα εγγόνια μας να ζήσουν καλύτερα στο μέλλον. Η Ν.Δ. δοκιμάστηκε σκληρά από την κρίση, άλλα κόμματα δεν άντεξαν σε αντίθεση με αυτή, διότι βασίζεται σε αρχές και αξίες πολύ σημαντικές. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές, οι οποίες μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία της χώρας μας και να την οδηγήσουμε με ασφάλεια στον δρόμο της ανάκαμψης και της προόδου».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass