Μεγάλη συναυλία για τον Χρ. Κολοκοτρώνη

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2019 17:02

ΤΡΙΚΑΛΑ

Τον δημιουργό πολύ μεγάλων, αγαπημένων επιτυχιών του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τιμά με μεγάλη συναυλία το Μουσείο Τσιτσάνη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων αύριο στις 20:30 με τη δυνατότητα ενίσχυσης του Μουσείου Τσιτσάνη μέσω κουπονιών.

Ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, ένας ακόμη από τους μεγάλους της «τρικαλινής σχολής» του λαϊκού τραγουδιού, τιμάται και με συναυλία, στις 21 Φεβρουαρίου 2019. Προηγήθηκε στις 5 Ιουλίου 2018, η οφειλόμενη απόδοση τιμής με την ονοματοθεσία πλατείας προς τιμή του, επίσης στα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, η συναυλία με τους Παναγιώτη Κολοκοτρώνη και Ασπασία Στρατηγού, προσφέρει ένα απάνθισμα των πολύ μεγάλων επιτυχιών του, των στίχων που σημαδεύουν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία:

Πολλές φορές, Δε θέλω να με κλάψετε, Κοινωνία ένοχη, Μπρος στα κλειστά παράθυρα (Ο δρόμος ), Στο άδειο προσκεφάλι, Τέτοια κούκλα και τσαχπίνα, Την έδιωξα κι όμως την αγαπώ Εγώ με την αξία μου, Εγώ το πλουσιόπαιδο, Απόψε φίλα με ( Η τελευταία νύχτα), Έχεις κορμί αράπικο Βόλτα στην Ελλάδα ( Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα ), Ένα τραγούδι θλιβερό, Ζιγκουάλα, Γλυκιά μου Αθηναίισσα, Είδα κι έπαθα κυρά μου ( Πω πω κάτι μάτια), Κλάψε με μάνα μου γλυκιά Καμπάνα χτύπα σήμερα, Είναι αργά, Εργατιά, Θεσσαλονίκη μου, Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις και τον γνωστό ύμνο της ΑΕΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass