Πορεία συμπαράστασης για τον τραγικό θάνατο συναδέλφου τους

ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 16:33

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πορεία συμπαράσης και διαμαρτυρίας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι το Δημαρχείο πραγματοποίησαν χθες το πρωί δημοτικοί υπάλληλοι, όπως είχε αποφασίσει σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, λόγω του τραγικού θανάτου του συναδέλφου τους Σωτήρη Μπραχάλα εν ώρα εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, το γκαράζ καθαριότητας και η Υπηρεσία πρασίνου και περιβάλλοντος παρέμειναν κλειστά, εκτός από δύο αυτοκίνητα που κινήθηκαν για το νοσοκομείο και την ανακύκλωση. Από τις 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε και δίωρη στάση εργασίας για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων. Στη συνέχεια οι δημοτικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους “διαμαρτυρίας” όπως ανέφεραν για την τραγική απώλεια του συναδέλφου τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων για τον θάνατο του συναδέλφου τους έδωσαν στη δημοσιότητα και ανακοίνωση: «Εν αναμονή του πορίσματος, το οποίο θα δώσει πιο υπεύθυνες απαντήσεις για το πώς και τα γιατί αυτής της τραγωδίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Σωτήρη θα σε θυμόμαστε για πάντα Και ας μας άφησες νωρίς Καλό σου ταξίδι Σωτήρη. Καλό ταξίδι. Τo Δ.Σ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass