Ενημέρωση για κατώτατο μισθό και δεδουλευμένα

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2019 17:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης, με θέμα: «Ζητήματα Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Ασφάλισης».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων/ Δομή Θεσσαλίας), το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας και το Σύλλογο Καθαριστριών Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλίας σε μια κοινή προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες μέλη του Συλλόγου Καθαριστριών Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλίας αλλά και άλλοι πολίτες της Καρδίτσας, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν στη συνέχεια με την ομάδα των νομικών συνεργατών του ΙΝΕ θέματα όπως την επίσχεση εργασίας, τη διαμόρφωση του κατώτατου μισθού με τα νέα δεδομένα, την καθυστερημένη καταβολή δεδουλευμένων ως βλαπτική μεταβολή, τις προϋποθέσεις πρόωρης συνταξιοδότησης, τα νέα όριο συνταξιοδότησης, το νέο τρόπο υπολογισμού σύνταξης, τους πλασματικούς χρόνους, συνταξιοδότηση με βαρέα ένσημα κα.

Με τη λήξη της διαδικασίας, τα στελέχη του Δικτύου έλαβαν και κατέγραψαν τα εξατομικευμένα ερωτήματα των παρευρισκομένων τα οποία θα απαντηθούν από την ομάδα των νομικών συνεργατών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass