Γυρίστε στη ΝΔ, η Ελλάδα σας χρειάζεται

Κάλεσμα Μητσοτάκη από τον Βόλο σε όσους έφυγαν από το κόμμα * Ολόπλευρη στήριξη στον Κ. Αγοραστό

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 15:15

ΒΟΛΟΣ

Πρόσκληση προς κάθε ψηφοφόρο να στηρίξει και να ψηφίσει την ΝΔ απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο, όπου και μίλησε σε μεγάλη συγκεντρωση για να στηρίξει και τον εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που διεκδικεί την 3η διαδοχική του θητεία στην Θεσσαλία.

Kάλεσε «όσους έφυγαν από την ΝΔ να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η ΝΔ τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της Ελλάδας. Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους».

Θύμισε ότι η πρώτη κάλπη που θα στηθεί για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, θα είναι το πρώτο μήνυμα ήττας για την κυβέρνηση.

Αφού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερα πράγματα: Για το ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία, για το ότι μας έπνιξε στους φόρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια του, για τη βαθιά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών, που αναγκαζει τον κ. Τσίπρα να μη τολμά να πάει στην Μακεδονία χωρίς προστασία και ΜΑΤ, αφού εκεί που όλοι οι Ελληνες πρωθυπυργοί είχαν πει «Όχι», εκείνος είπε «Ναι», και τέλος, θα τον θυμόμαστε για τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και με προέδρους του Κοινοβουλίου που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το κόμμα της ΝΔ και για τις νέες βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται, αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει τη «θύελλα του λαϊκισμού» που σάρωσε την Ελλάδα, και να είναι σήμερα το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρώπης από πλευράς εισφορών των μελών του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass