Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης με τη μεθοδο υδροπονίας

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2019 15:38

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθη προχθες βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε εγκαταλελειμμένο ξενώνα, όπου διέμενε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους έως 1,8 μέτρα, καθώς και 121 νεαρά φυτά κάνναβης σε γλαστράκια, ύψους έως 7 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούνταν με τη μέθοδο της υδροπονίας. Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο σε θάλαμο υδροπονικής καλλιέργειας, που αποτελούνταν από : -22 λάμπες φωτισμού και φθορίου, -δύο προβολείς και -θερμαντικό σώμα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ

Εξ άλλου συνελήφθησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε υπεραστικό λεωφορείο που διερχόταν από την πόλη της Καρδίτσας, κατελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες συνεργοί να έχουν στην κατοχή τους τέσσερις συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 326 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass