Μονόδρομος η ενότητα για την επιστροφή μας στην κανονικότητα

ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ Ο ΥΦ. ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2019 16:24

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε χθες η επέτειος της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής επανάστασης του 1878, για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Ματαράγκα της Καρδίτσας, ήταν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος μετά το πέρας των εκδηλώσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει στο διάβα της ιστορίας πως με ομοθυμία και ενότητα έχουμε πετύχει θαύματα, ενώ όταν μεταξύ μας σπάρθηκε η διχόνοια, οδηγηθήκαμε σε εθνικά δράματα. Σήμερα ο εορτασμός της ιστορικής αυτής ημέρας στην Καρδίτσα, στέλνει επίκαιρα όσο ποτέ μηνύματα για την αδήριτη ανάγκη των συνεργασιών μεταξύ όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε η χώρα να συνεχίσει απρόσκοπτη την εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση. Η ενότητα είναι μονόδρομος για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε επίσης να μην ξεχνάμε την ιστορία μας, να την τιμάμε και να τη μεταλαμπαδεύουμε στις επόμενες γενιές. Γιατί λαός χωρίς παρελθόν, δεν μπορεί να έχει μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass