Οι πρώτοι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 16:00

Τους πρώτους υποψηφίους της (10 στην ΠΕ Λάρισας) αλλά και τον επικεφαλής της (Στ. Ντούρο) στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσε η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, δημοσιοποιώντας και τη διακήρυξή της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «μετά από 10 περίπου χρόνια αγωνιστικής παρουσίας εντός και εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Αριστερή Παρέμβαση συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, για την ανάδειξη των κοινωνικών αναγκών, για τη χάραξη ενός άλλου δρόμου πέρα από τα ασφυκτικά δεσμά του καπιταλισμού και της ΕΕ, αψηφώντας τους συσχετισμούς και τους μονόδρομους σε όλους τους καιρούς, σε όλους τους τόπους και στη Θεσσαλία. Αποτελείται από ανθρώπους της πραγματικής ζωής, της καθημερινής πάλης και του αγώνα και όχι επαγγελματίες της πολιτικής που κοιτούν από μακριά τα προβλήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Αγωνιζόμαστε για μια άλλη μορφή οργάνωσης των τοπικών κοινωνιών σε αντιπαράθεση με τον αντιδημοκρατικό Κλεισθένη της επιχειρηματικότητας. Μια «Λαϊκή Αυτοδιοίκηση» που δεν θα είναι προσπάθεια φιλολαϊκής διαχείρισης του υφιστάμενου πλαισίου, αλλά δρόμος άμεσης ρήξης με αυτό, προκειμένου να βγουν στο προσκήνιο οι ανάγκες των εργαζομένων. Στις εκλογές του Μαΐου του 2019, η Αριστερή Παρέμβαση συμμετέχει με επικεφαλής τον μισθωτό γεωπόνο Ντούρο Στάθη, ο οποίος διετέλεσε και περιφερειακός σύμβουλος το προηγούμενο διάστημα».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσιάζει η Αριστερή Παρέμβαση για τις 4 Περιφερειακές Ενότητες είναι:

-Π.Ε. Λάρισας:

Γενικομσίου Φάνης, άνεργος, πρώην περιφερειακός σύμβουλος. Γεωργόπουλος Αχιλλέας, γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Καραναστάση Κατερίνα αρχιτέκτονας μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. Μισθωτών Τεχνικών του Παραρτήματος Θεσσαλίας. Κοντελές Βασίλης, μεταπτυχιακός φοιτητής Βιοχημείας. Κοντελές Δημήτρης, εκπαιδευτικός, μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας, μέλος των «Παρεμβάσεων» ΔΕ. Μαρούδας Σέργιος, ιδιωτικός υπάλληλος. Σακαλής Νίκος, φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της ΕΑΑΚ. Σιούλας Παναγιώτης, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. Μισθωτών Τεχνικών του Παραρτήματος Θεσσαλίας, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ ΚΔΘ. Ταλαχούπη Ασημίνα, φοιτήτρια του τμήματος Αρχιτεκτονικής του ΠΘ μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος και της ΕΑΑΚ. Ταλαχούπης Νίκος, οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισας.

-Π.Ε. Καρδίτσας: Καμινιώτης Παναγιώτης, γεωπόνος, εργαζόμενος στον Δήμο Σοφάδων. Κατσιαμπούρα Γιάννα, διδάσκουσα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κορκόντζελου Χριστίνα, φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Μπουντόλος Γιάννης, ιδιωτικός υπάλληλος. Τέλιου Χρύσα, καθηγήτρια Αγγλικών. Φαλάρα Αρετή, επικουρική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

-Π.Ε. Μαγνησίας: Κοτινόπουλος Αργύρης, αδιόριστος εκπαιδευτικός, μελισσοκόμος. Λάσκου Ελένη, μαία, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου. Νίτης Νίκος, οικοδόμος, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Μαγνησίας. Οικονόμου Αριστείδης, εργαζόμενος ΟΣΕ. Παπαευσταθίου Νίκος, μηχανικός, εργαζόμενος στη βιομηχανία. Παπαθανασίου Αργύρης, δάσκαλος. Παπαπαναγιώτου Μαρία, αυτοδίδακτη ζωγράφος. Σαριπανίδου Αντιγόνη, αρχιτέκτονας μηχανικός. Σεβαστίδου Όλγα, κοινωνική ανθρωπολόγος. Τύμπας Στέφανος, ελεύθερος επαγγελματίας, προπονητής καλαθοσφαίρισης. Χατζηνικολάου Μαρία, φιλόλογος. Χρυσοχού Πωλίνα, διδάκτορας.

-Π.Ε. Τρικάλων: Μητροπάνου Μυρσίνη, φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων. Μπλέτσας Ιωάννης, γεωπόνος. Παπαδάκης Γιώργος, αρχιτέκτονας μηχανικός. Πρεκατές Χρήστος, οφθαλμίατρος, Τσολάκης Βασίλης, ιδιωτικός υπάλληλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass