Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λάρισα την ερχόμενη Τετάρτη ο Δημ. Παπαδημούλης

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 15:38

Περιοδεία στη Θεσσαλία ξεκινά αύριο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης θα επισκεφθεί την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τον Βόλο και τη Λάρισα, όπου θα συναντηθεί με δημοτικούς και παραγωγικούς φορείς και θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής σε πολιτικές εκδηλώσεις.

Συνομιλητές στις εκδηλώσεις στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας και Θεοδόσης Πελεγρίνης. Στα Τρίκαλα χαιρετισμό θα απευθύνει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Στις εκδηλώσεις στον Βόλο και τη Λάρισα ο Δημ. Παπαδημούλης θα μιλήσει μαζί με τον Γ. Μουζάλα και την Όλ. Νάσση, και τον Θ. Πελεγρίνη και την Όλ. Νάσση, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημ. Παπαδημούλη στη Θεσσαλία, και μεταξύ των λοιπών προγραμματισμένων συναντήσεών του, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες συγκεντρώσεις-ομιλίες:

- Αύριο στις 10.30 στην Καρδίτσα, στο αναψυκτήριο του Δήμου Καρδίτσας, στο Άλσος Παυσιλύπου.

- Αύριο στις 19.30 στα Τρίκαλα, στο Φρούριο Τρικάλων.

- Τρίτη 9 Απριλίου, στις 19.30, στον Βόλο, στο Δημαρχείο Βόλου (πλατεία Ρήγα Φεραίου).

- Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 20.30 στη Λάρισα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).

Σχετικά Άρθρα