Ξεκίνησαν οι εργασίες στον κόμβο Αγριάς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 17:04

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στα «Αστέρια» Αγριάς, συνολικού προϋπολογισμού 440.000 €, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς θα απαλείψει τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρούνταν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνουμε λύσεις σε καθημερινά και χρόνια προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Με τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στα «Αστέρια» Αγριάς, δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα που ταλαιπωρούσε όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ένα έργο που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των εμπορευμάτων και θα συμβάλει δραστικά στην απάλειψη των μποτιλιαρισμάτων».

Στο σημείο όπου διασταυρώνεται η κίνηση από την παραλιακή από Βόλο προς Αγριά και από το τούνελ της Γορίτσας για όσους επιλέγουν τον περιφερειακό πρόκειται να προχωρήσει η μετατροπή του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου με σηματοδότηση, σε κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass