Εκρυβαν σε λάδι την ηρωίνη

ΤΡΕΙΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2019 16:16

Σε μία φιάλη με λιπαντικό έλαιο, έκρυβαν συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 310 γραμμαρίων, τρεις Βολιώτες που συνελήφθησαν στην Καρδίτσα.

Οι τρεις δράστες, ηλικίας 63, 66 και 52 ετών, συνελήφθησαν, στον Σταυρό Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ενώ σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο διάδοσης και καταπολέμησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και τους ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία φιάλη με λιπαντικό έλαιο, μέσα στο οποίο ήταν ειδικά συσκευασμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 310 γραμμαρίων. Το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: Τέσσερις συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, μία συσκευασία με ποσότητα άγνωστης νοθευτικής σκόνης βάρους 162,4 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass