Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2019 15:17

H Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020 και το Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές Εκλογές 26 Μαΐου 2019:

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την αποτελεσματική κάλυψή τους», αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στη Λάρισα (ξενοδοχείο Divani). Κατά τη διάρκειά της θα μιλήσουν: ο κ. Κώστας Τσουτσοπλίδης, συντονιστής προεκλογικής εκστρατείας του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για «Το διακύβευμα των Ευρωπαϊκών Εκλογών», η κ. Ελβίρα Φόρτε, υπεύθυνη Τύπου του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για «Δημοσιογραφικά εργαλεία και προϊόντα, σημαντικές ημερομηνίες των φετινών Ευρωπαϊκών Εκλογών» και η Ελένη Πάτρα, υπεύθυνη κινητοποίησης πολιτών, του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω: Κινητοποίηση πολιτών στην προεκλογική καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Θα ακολουθήσει χρηστικό εργαστήριο: «Πώς να κάνεις τις ευρωεκλογές πρώτη είδηση». Κατά τη διάρκειά του θα μιλήσουν οι κ. Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο κ. Νίκος Παναγιώτου, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση αρχίζει στις 11.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass