Σκοτώθηκε 15χρονος πέφτοντας από ταράτσα

Σήμερα η κηδεία του στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 15:10

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια και την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, ο θάνατος του 15χρονου Μάριου Ψύλλη.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες Κυριακή των Βαΐων στην οδό Ασκληπιού, όπου διέμενε με την οικογένειά του ο άτυχος 15χρονος.

Ο άτυχος Μάριος έπαιζε μαζί με άλλους δύο συνομήλικούς του στην ταράτσα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας, που διέμενε. Κάποια στιγμή εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, σκάζοντας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Οι δύο φίλοι του πάγωσαν βλέποντας την πτώση του Μάριου και αμέσως ενημέρωσαν τους δικούς τους. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, αλλά ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια έγινε η μεταφορά του άψυχου σώματος του παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά έγινε η διάγνωση του θανάτου.

Σήμερα θα γίνει η προβλεπόμενη νεκροψία για να διαπιστωθούν απλά τα αίτια του θανάτου.

Ο Μάριος Ψύλλης ήταν πολύ καλός μαθητής της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και πολύ καλό παιδί, όπως τον περιγράφουν οι συμμαθητές του, που από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του 15χρονου, έχουν κατακλυστεί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με συλλυπητήρια μηνύματα.

Βιοπαλαιστές οι γονείς, ο πατέρας Κωνσταντίνος είναι ελαιοχρωματιστής και η μητέρα Ουρανία καθαρίστρια στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Ο Μάριος αφήνει επίσης πίσω του και δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Μάνθο και την Άννα.

Η κηδεία του 15χρονου θα τελεστεί σήμερα Μ. Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα από τον ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass