Το ψηφοδέλτιο του Ν. Τσιλιμίγκα στη Λάρισα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ *ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ * ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 22:00

Με την ανακοίνωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των υποψηφίων και στους 4 θεσσαλικούς νομούς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας καθηγητής Νίκος Τσιλιμίγκας ξεκινά σήμερα και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 26 Μαΐου.

Η ανακοίνωση του 80% των υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, θα γίνει ταυτόχρονα και στους 4 θεσσαλικούς νομούς με ανακοίνωση και θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η παρουσίαση του συνόλου του ψηφοδελτίου σε κεντρική εκδήλωση στη Λάρισα.

Μετά από διαδοχικές συσκέψεις με το επιτελείο του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξέτασε τις προτάσεις τόσο του Κινήματος Αλλαγής όσο και του ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του για να καταλήξει στους υποψήφιους, τους οποίους κάλεσε ξεχωριστά την προηγούμενη Κυριακή στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», τους προερχόμενους από το ΚΙΝΑΛ και προχθές στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», τους προτεινόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις συναντήσεις ανακοίνωσε τις αποφάσεις του δίνοντας το πολιτικό στίγμα της αναγκαίας πολιτικής αλλαγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ οι νομικοί σύμβουλοι της παράταξης ενημέρωσαν τους υποψήφιους για τα διαδικαστικά δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για ολόκληρη την περίοδο μέχρι τις εκλογές.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση της Κυριακής κλήθηκαν να παραστούν και ως εκ τούτου εκτιμάται θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραμπάτσας, ο αγρότης και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γραμμένος, ο σωφρονιστικός υπάλληλος Γιώργος Βαλάρης, ο συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος Δημήτρης Αλεξάκος και η δικηγόρος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ελένη Μπουζάνα, η οποία είχε συμμετάσχει και σε προηγούμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής, ο πρώην δήμαρχος Σαρανταπόρου Θεόδωρος Λιάπης, ο προϊστάμενος τμήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα Πέτρος Τσακνάκης, η οδοντίατρος Γιαννούλα Αρμανίδη, ο μηχανικός Δ. Βούλγαρης και Ελασσονίτης Σάκης Μπαρλαγιάννης.

Άγνωστη παραμένει η συμμετοχή του συντονιστή της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας του Κινήματος Αλλαγής Στέλιου Τσιάκαλου, η οποία εξετάζεται για τα πολιτικά χαρακτηριστικά της καθώς στην περίπτωση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου. Άριστος γνώστης των διεργασιών μεταξύ των δύο χώρων σημείωνε χθες ότι το ψηφοδέλτιο ή θα έχει και τους δύο ή κανέναν για να συμπληρώσει ότι ακόμα και αν αποφασιστεί να συμμετάσχουν η υποψηφιότητά τους δεν θα ανακοινωθεί σήμερα αλλά με το υπόλοιπο 20% στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Αντίστοιχα στην προχθεσινή συνάντηση του «Μετροπόλ» συμμετείχαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σδράλη, ιδιωτική υπάλληλος, Εύη Παπανίκα, συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος και ο Χρήστος Γελαλής, η πρώην δήμαρχος Γιάννουλης Δέσποινα Αράπκουλε, που μετακομίζει από τον Δήμο Λαρισαίων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τεμπών Δημήτρης Τσέτσιλας, ο αγρότης από τον Δήμο Τυρνάβου Βασίλης Μίγας και από την Ελασσόνα ο υπάλληλος ΟΑΕΔ Χάρης Γκοντούρας. Στους προτεινόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιους, που εξετάζονται και έχουν αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής, σύμφωνα με άλλες πηγές, εντάσσονται και αυτές της συνταξιούχου του Κέντρου Υγείας Αγιάς Σταυρούλας Χριστούλα και της γνωστής συνδικαλίστριας Μόρφως Τσικούρα.

Σημειώνεται τέλος ότι ο καθηγητής σε σύσκεψη με τους επιτελείς του μέχρι αργά χθες το βράδυ εξέταζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα ονόματα των υποψηφίων που θα ανακοινωθούν σήμερα, ενώ κάποιες ελάχιστες θέσεις παραμένουν κενές καθώς υπάρχουν συζητήσεις για υποψηφιότητες έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Του Δημ. Κατσανάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass