Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαία όσο ποτέ η στήριξη του περιφερειακού Τύπου

ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΠΑΠΠΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 16:47

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας συναντήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης στον Βόλο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.


Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή αντίληψη των δύο πλευρών σε μια σειρά σοβαρών θεμάτων όπως η στήριξη του περιφερειακού Τύπου αφού, αποτελεί βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, του πλουραλισμού και της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων, η αναβάθμιση του έργου των δημοσιογράφων, η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας, οι προσλήψεις ανέργων δημοσιογράφων της Περιφέρειας στην ΕΡΤ καθώς και το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στα τηλεοπτικά περιφερειακά κανάλια και η κατοχύρωση των εργαζόμενων σε αυτά. Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε δε και το θέμα των εισφορών των εργοδοτών στα Ταμεία Ασφάλισης των δημοσιογράφων
Η συζήτηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, κατατέθηκαν ιδέες και προβληματισμοί ενώ, οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.
Στη συνάντηση παρέστη και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ  Δημ. Χορταριάς, ο γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Μπανάτσας, ο ταμίας Κώστας Γκιάστας, ο έφορος Γιάννης Γιαννακόπουλος και τα μέλη Φώτης Καραγιάννης και Γιώργος Τσιγκλιφύσης.